Arnold van Kreveld

Strateeg, onderzoeker, marketeer en procesbegeleider

Arnold is beleidsbioloog en combineert een sterk analytisch vermogen met een oplossingsgerichte visie. Wat zijn de problemen, waar liggen de kansen en hoe kunnen die worden benut?

Arnold werkte 15 jaar voor het Wereld Natuur Fonds, waarvan 10 als hoofd Bossenprogramma. In 2004 koos hij voor het opdoen van ervaring in het bedrijfsleven, en was 5 jaar (parttime) hoofd Marketing en Duurzaamheid bij houthandel Precious Woods Europe.

Sinds 2004 werkt Arnold als freelance consultant voor ngo's, bedrijven en overheden. Daarnaast is hij sinds 2004 senior adviseur bij Bureau Stroming, sinds 2010 gastdocent op de Erasmus School of Accounting & Assurance, sinds 2011 coördinator van de redactieraad van de Stichting Natuurbeelden, sinds januari 2016 begeleidt hij studenten van het Outreaching Honours Program van de Tilburg University en sinds april 2017 is hij programma coördinator van de Stichting Tijdelijke Natuur.

Ingrid Roerhorst

Specialist in onderzoek, analyse en het schrijven van heldere teksten

Wat is de boodschap? Hoe kan deze zo helder en effectief mogelijk worden gecommuniceerd en gepresenteerd? Deze vragen staan centraal in het werk van Ingrid. Daarbij staat de doelgroep altijd scherp op haar netvlies.

Ingrid werkte eind jaren tachtig in het bedrijfsleven en daarna bij de Stichting Natuur en Milieu. Sinds 2000 werkt zij als freelance consultant voor ngo's, bedrijven en overheden.

In de publicatie Duurzame verleiding - De onbenutte kansen bij de promotie van duurzame ontwikkeling zette Ingrid de ideeën van Bureau Ulucus over effectievere promotie van duurzame ontwikkeling uiteen.

BUREAU ULUCUS